Supersofa.ro

Despre noi

Mobilierul produs de firma noastra este confortabil, usor de manevrat, avand avantajul huselor detasabile simplu de intretinut.

Alege dintr-o paleta larga de culori, stiluri, materiale, dimensiuni si personalizeaza-ti canapeaua in functie de propriile dorinte si spatiul disponibil.

Super Sofa vine cu o noua filozofie in design, calitate, preturi si servicii. Elementul de rezistenta al acestei filozofii este imbinarea construciei tehnice cu competenta designului. Echilibru, inovatie, solutii diverse, flexibilitate, totul pentru satisfacerea clientilor.

Super Sofa si-a facut o reputatie pe piata interna pentru creatie, inovatie si productia la costuri mici, lucruri ce au permis companiei sa produca mobilier din poliuretan flexibil (burete) cat mai durabil si functional, la preturi accesibile, care sa satisfaca cerintele din ce in ce mai variate ale clientilor.

Incepand cu designul clasic al canapelei Queen, gama s-a dezvoltat pentru a oferi o varietate de modele atat pentru uz comercial, cat si pentru locatii rezidentiale.

Pasi de urmat pentru efectuarea unei comenzi :

  1. Alege dimensiunile,
  2. Alege culoarea,
  3. Alege materialul,
  4. Platesti un avans de maxim 20% si in cateva zile vei avea canapeaua creata de tine
Derulează în sus